Skip to content

DNV získává společnost The Registrar Company

Akvizice rozšiřuje a posiluje certifikační a školicí služby DNV pro malé a střední podniky v Severní Americe.

Katy, TX, 5. července 2022 – Společnost DNV, světový lídr v oblasti certifikace systémů řízení, s potěšením oznamuje, že získala společnost The Registrar Company (TRC), rodinný certifikační orgán poskytující certifikační a školicí služby malým a středním podnikům v Severní Americe.

Kompatibilní přístup rodinné společnosti ve spojení s DNV, která je vlastněna nadací, zaručuje silné nezávislé služby. Díky známosti značky TRC v Kanadě a Spojených státech a DNV na mezinárodní úrovni se obě společnosti spojují, aby posílily svou nabídku a působnost v Severní Americe.

"Jsme velmi rádi, že můžeme spojit síly se společností The Registrar Company. Znamená to začátek naší cesty k růstu a získání pozice preferovaného registračního poskytovatele v Severní Americe. Společně budeme pokračovat v budování důvěry pevně založené na nezávislosti, technických znalostech a přístupu zaměřeném na zákazníka," říká Barbara Frencia, generální ředitelka v oblasti Business Assurance společnosti DNV.

Akvizice společnosti TRC spojuje vynikající péči o zákazníky s technickou odborností, kvalitou a integritou. Kombinovaná přítomnost v Kanadě a Spojených státech, podpořená globální působností DNV, posiluje portfolio systémů řízení DNV a strategický vliv na průmysl a vytváří tak silný certifikační orgán, který podporuje růst v celé Severní Americe.

"Jsem nadšená, že se mohu připojit k DNV," říká Emily Delisle, generální ředitelka společnosti The Registrar Company.  "Díky tomu budeme moci našim klientům i nadále poskytovat vysokou úroveň zákaznického servisu, na kterou jsou zvyklí, a zároveň nám to umožní nabízet celou řadu školení a certifikačních služeb po celém světě."

Oficiální oznámení o akvizici bylo učiněno v texaském Katy v úterý 5. července 2022.



About DNV

DNV is an independent assurance and risk management provider, operating in more than 100 countries. Through its broad experience and deep expertise DNV advances safety and sustainable performance, sets industry standards, and inspires and invents solutions.

As one of the world’s leading certification, assurance and risk management providers. Whether certifying a company’s management system or products, providing training, or assessing supply chains, and digital assets, we enable customers and stakeholders to make critical decisions with confidence. We are committed to support our customers to transition and realize their long-term strategic goals sustainably, collectively contributing to the UN Sustainable Development Goals.

Website: https://www.dnv.com/about/business-assurance/ 


About The Registrar Company

The Registrar Company, Inc. (TRC) was established in 1996 and accredited by ANAB in 1997.  We are a proudly family owned and operated certification body who understands the importance of customer service and provides innovative and value-added management systems certification services. TRC serves all sizes of organizations throughout North America. Our clients come from the private, non-profit and government sectors. Our offices in Dallas, Texas and Guelph, Ontario combined with over 60 strategically located auditors, allows TRC to provide local certification services anywhere in North America.

Website: theregistrarco.com/