BEZPLATNÝ WEBINÁŘ MY CARE - 26. ČERVEN 2020

Pozvánka

Milé dámy a milí pánové,

rádi bychom Vás pozvali na webinář MyCare, který bude bezplatný a proto neváhejte a využijte tuto jedinečnou možnost a zaregistrujte se!

• 26. Červen MyCare – Webinář

10:00 hod. - 11:00 hod. - zdarma a chci se zaregistrovat.

Stručný popis služby:

Budujte důvěru ve schopnost Vaší společnosti udržet lidi v bezpečí. Jste připraveni na restart Vaší činnosti po COVID-19?

Služba společnosti DNV GL měří úroveň preventivních a zmírňujících opatření proti infekčním rizikům jakékoliv společnosti. Zajištění toho, že Vaše činnosti jsou připraveny, Vám umožní s důvěrou znovu otevřít Vaše podnikání a pokračovat v něm. Detailní Hodnotící zprávy Vám poskytne cenné znalosti a hluboký vhled do výkonnosti společnosti. Nezávislé hodnocení ujišťuje veřejnost, zákazníků a zaměstnanců o schopnosti Vaší společnosti řešit rizika infekce a jak udržovat lidi v bezpečí.

 

• Zhodnoďte své schopnosti při řízení a snižování rizika infekce 

• Přizpůsobte své zásady HSE prostředí po COVID-19 

• Ujistěte zákazníky, že jsou předpokladem pro znovuotevření obchodu 

• Spojte se se svými zákazníky digitální cestou k vybudování důvěry 

• Zapojte se hned teď, prehodnoďte a znovu se zapojte

Hodnotící zpráva nastiňuje profil zralosti a zdůrazňuje, kde společnost funguje dobře, stejně jako oblasti s prostorem pro zlepšení. Zahrnuje jasnou definici priority získat významné zlepšení výkonu.
Tato zpráva je efektivně komunikována pomocí vyhrazené digitální značky důvěryhodnosti My Care a ověřené zprávy o výpisu uloženém na blockchain-e, aby tak byla zajištěna její neměnnost a integrita.

Webinář bude probíhat přes platformu GoToTraining, připojit se můžete klasicky přes PC nebo notebook.
Doporučený internetový prohlížeč je google chrome, případně mozilla firefox.

Těšíme se na Vaši účast!